BLAZE & CO

BLAZE & CO Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 27 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Blaze & Co. Meer weten? Ontdek meer

13 nov 2021 om 21:32 Eten wel oké Bezorging 2,5 uur.
1 nov 2021 om 20:26 Erg lekkere burgers met krokante frietjes en heerlijk red velvet taart. Bestel hier geregeld en zou het zeker aanraden!
10 okt 2021 om 21:54 Bestelling niet compleet en eten niet lekker, flauw en leek wel oud. Smaakloos
12 jun 2021 om 23:25 Bit disappointing quality of ingredients. One dish we ordered and paid for was even missing.
23 mrt 2021 om 22:12 LEKKER!!! Heerlijke cheeseburger met frietjes en een wijntje besteld. Burger was perfect gebakken en frietjes lekker knapperig. Bestel hier regelmatig en het is altijd goed, bestel snel weer bij jullie!
24 feb 2021 om 14:39 Hamburger was lauw/koud! Ik woon hemelsbreed 700 meter bij Blaze vandaan, dus dat is best knap..
8 dec 2020 om 10:44 Geen friet en geen drinken terwijl we dit wel besteld hadden. zeer teleurstelling.
30 nov 2020 om 12:41 Best lang om het eten gewacht! Zoete aardappel frietjes leken net papier, koud taai en smaakloos. De ‘burger’ was een bao broodje met 1 garnaal en wat avocado.. Teleurstellend voor de prijs. Geen kwaliteit. Jammer!!
22 nov 2020 om 10:45 Very fast and punctual delivery. They said 35 minutes when ordering and when 35 minutes were up, the food was at my door. Food quality, however, was horrible! Cold (vegan) burgers, unbaked fried, and potato side-dish. I prefer good food being late...
16 nov 2020 om 9:12 Het eten was zo goor heb 1 hap genomen en niks meer kunnen eten. Nachos waren echt niet te eten zoveel chillisaus erop en alles was vastgeplakt aan het papier dat eronder zat. De taart was niet te vreten teveel kersensaus en alles was geplet. Nooit meer.
1 nov 2020 om 10:52 Goed eten voor een goede prijs!
13 sep 2020 om 20:41 Heerlijke Peking duck, frietjes, sticky Ribs en cheese burger! Goede kwaliteit en snel geleverd